lumina 2 – Minimalism elegant

Planurile de modernizare sau construire a clădirilor rezidențiale, dar și comerciale necesită o abordare cât mai economică, dar și calitativă din partea constructorilor. Standardele estetice și de funcționalitate trebuie puse în aplicare într-un mod riguros.

  • Design și calitate desăvârșită

Gama lumina 2 vă asigură durabilitate în utilizare, fiind rezistentă la acțiuni mecanice exterioare, dar și la razele UV datorită materialelor utilizate. 

Designul modern orientat către utilizatori satisface nevoile consumatorilor din domeniul rezidențial, dar și din domeniul comercial.

Avantaje:

  • Montaj eficient: Aparatajele sunt echipate standard cu terminale de conectare rapidă, acestea facilitând asamblarea eficientă.
  • Rezistență crescută: Cadrul de instalare din tablă de oțel garantează siguranța în asamblare adaptându-se chiar și la suprafețele care nu sunt netede.
  • Sigur și rapid: Structura modulară a sistemului multicadru garantează că accesoriile sunt montate sigur și rapid. O caracteristică pe care orice electrician o va aprecia.

Noutăți recente

Covid-19: Suntem alături de tine

Dragi parteneri,  Hager Group monitorizează cu o deosebită atenție evoluția noului coronavirus Covid-19. Noi luăm măsuri adecvate pentru a asigura singuranța angajaților, clienților și partenerilor

Detalii ➔