Covid-19: Suntem alături de tine

Dragi parteneri, 

Hager Group monitorizează cu o deosebită atenție evoluția noului coronavirus Covid-19. Noi luăm măsuri adecvate pentru a asigura singuranța angajaților, clienților și partenerilor noștri pentru a atenua impactul asupra tuturor. Toate acțiunile pe care le desfășurăm sunt în conformitate cu instrucțiunile guvernamentale obligatorii și a evoluției imprevizible a situației.  

În prezent, întreaga planetă se luptă pentru a trece cu bine peste această nouă provocare. Având în vedere natura situației și a schimbărilor rapide, asigurarea sănătății și securității angajaților noștri este prioritatea noastră, fiind o condiție necesară pentru continuarea activității noastre pentru a putea sprijini clienții și partenerii noștri.  

Respectăm instrucțiunile tuturor administrațiilor locale și implementăm următoarele măsuri: 

  1. Gestionăm în mod responsabil sănătatea și siguranța angajaților noștri, 
  2. Nu întrerupem pe cât de mult posibil activitățile noastre pentru a putea proteja afacerile clienților și partenerilor noștri,
  3. Luăm măsuri pentru a fi mai puternici, fiind o afacere de familie acționăm perspicace și gestionăm această situație cât mai bine pentru a ne permite să investim în viitorul nostru electric comun.

Pentru a îndeplini măsurile menționate, Hager Group a implementat următoarele măsuri în conformitate cu instrucțiunile guvernamentale obligatorii, în mod special:

Respectăm în mod strict cerințele sanitare&igienă în toate locațiile noastre.


Limităm și controlăm toate vizitele externe pentru locațiile noastre.
Efectuăm vizitele la clienți și întălniri externe prin intermediul tehnologiilor de comunicare la distanță. 


Interzicem și/sau restricționăm călătoriilor și întâlnirile, în conformitate cu instrucțiunile guvernamentale obligatorii. 


Adaptăm turele, aplicăm home office în cazurile în care este posibil și efectuăm opriri periodice ale activității, dacă este necesar pentru sănătatea și siguranța angajaților noștri. 

Măsurile mai sus menționate asigură desfășurarea pe cât se poate de normal a operațiunilor de pe diferitele piețe și susțin asistența clienților partenerilor noștri. 

Având în vedere această situație de criză, există posibilitatea de a avea întârzieri în ceea ce privește serviciul nostru de livrare, datorită diversității acțiunilor impuse de către autorități la nivel local, european, și nu numai. 

Vom continua să monitorizăm foarte atent situația și vom lua măsuri suplimentare după cum este necesar, în conformitate cu evoluția situației și a instrucțiuniilor guvernamentale obligatorii.

Vă asigurăm că facem tot ceea ce ne stă în putință pentru ca această criză să vă afecteze cât mai puțin.

Vă mulțumim de încrederea acordată. 

Aveți grijă de voi și familiile voastre. Multă sănătate!

Noutăți recente

lumina 2 – Minimalism elegant

Planurile de modernizare sau construire a clădirilor rezidențiale, dar și comerciale necesită o abordare cât mai economică, dar și calitativă din partea constructorilor. Standardele estetice

Detalii ➔