Prezentare generală

“Elitelectric” SRL – reprezentantul oficial al Hager Group în Moldova

Fondată în 2001, compania “Elitelectric” SRL, se numără astăzi printre cei mai importanţi competitori din domeniul distribuţiei materialelor electrice pe piața din Republica Moldova.

Împreună cu partenerii noștri oferim produse și soluții recunoscute pentru calitate excelentă.

Continuând tradiția de inovare care include lansarea și dezvoltarea constantă a produselor cu valoare, în 2020, compania “Elitelectric” SRL devine reprezentant oficial al Grupului Hager pe teritoriul Republicii Moldova, având ca obiectiv consolidarea și dezvoltarea celor mai bune și inovatoare soluții a Grupului în domeniul retelelor de alimentare cu energie electrica, produselor electrice, automatizărilor industriale, etc. pe piața locală.

Echipa de profesioniști “Elitelectric” SRL, vă stau la dispoziție pentru a oferi informații și consultări utile atît pentru clienți finali cât și pentru specialiști în domeniu. 

Sprijinim în mod activ organizațiile de proiectare, instalatori și tablotieri oferind suport tehnic, stocuri și livrări rapide a produselor Hager. 

Noutăți recente

lumina 2 – Minimalism elegant

Planurile de modernizare sau construire a clădirilor rezidențiale, dar și comerciale necesită o abordare cât mai economică, dar și calitativă din partea constructorilor. Standardele estetice

Detalii ➔