100 de ani cu Berker – 100 de ani de design inovator

Inspirația are tradiție: Un brand în spirit modern

1919 – Un an care a devenit un moment important în istoria designului odată cu fondarea celebrei școli de artă numită Bauhaus, în același timp a marcată nașterea producătorului tradițional de înrerupătoare Berker în Schalksmühle.

Brandul Berker a avut multe în comun cu ceea ce era atunci epicentrul designului modern: întrerupătoarele Berker erau instalate în clădirile ale lui Walter Gropius din Dessau. Din moentul creării primului aparat de comutare, frații Robert și Hugo Berker au pus valoare atât pe o combinație coerentă de formă și funcție, cât și pe o estetică clară și redusă a produselor lor.

Această filozofie de design se aplică încă după un secol: compania a fost mereu la curent în ceea ce privește designul și tehnologia, oferind și furnizând mereu inovație, precum și inspirație. În 2019, brandul Berker, face parte din grupul Hager, sărbătorește a 100-a aniversare – motiv suficient pentru a privi înapoi pe repere în designul întrerupătoarelor din portofoliul Berker.

Noutăți recente

lumina 2 – Minimalism elegant

Planurile de modernizare sau construire a clădirilor rezidențiale, dar și comerciale necesită o abordare cât mai economică, dar și calitativă din partea constructorilor. Standardele estetice

Detalii ➔